Кои сме ние

СЕО оптимизация

„Уебмастър БГ” ЕООД е професионално уеб студио, специализирано в изработката и поддръжката на сайтове, както и тяхната SEO оптимизация и популяризация в интернет с гарантирани резултати. Екипът ни се състои от млади, креативни и амбициозни специалисти със значителен опит в уеб дизайна. В работата си използваме най-модерните и иновативни технологии на партньорите ни от Microsoft.

Ние винаги сме готови да ви предложим оптимално решение, съобразено с вашите изисквания и определения бюджет. Нашите специалисти с радост ще ви помогнат за подобряването на вашето интернет присъствие. Стараем се да създаваме дългосрочни бизнес отношения с клиентите и затова държим на качеството на нашите услуги и надеждната поддръжка на всеки сайт след изработването му.

Нашите умения

Уеб дизайн

Качествен и ефективен уеб сайт, носещ печалби – това е основната цел за всеки от нашите клиенти. Ние създаваме фирмени уеб сайтове, продуктови каталози и онлайн магазини с индивидуален облик, впечатляващи не само с красив дизайн, но и с удобна навигация.

Оптимизация

Популяризиране на вашия уеб сайт, подобряване на посещенията от търсачките по ключови думи за по-лесно откриване на вашия бизнес. Ние използваме различни техники и инструменти, за да сме сигурни, че вашия сайт ще бъде на челните позиции в Google по всяко време.

Графичен дизайн

Всяка фирма се отличава със свой собствен стил. Той трябва да насочва към дейността на фирмата, но и да я отличава от конкуренцията. Ние можем не само да изградим вашия сайт, но и да предложим лого дизайн, графичен дизайн на визитки и презентации на фирмената ви идентичност.

Писане на текстове

Текстът е един от най-силните методи за комуникация във всеки уеб сайт. Той трябва не просто да запълва страниците му, а да работи за него. Професионалисти с подходящо образование ще напишат за вас уникални авторски текстове, подчертаващи вашата индивидуалност.

Фотография

Снимките оказват много по-силно емоционално въздействие от текста. Поставянето на качествени фотографии е от огромно значение за успешен сайт. Можем да заснемем професионално снимков материал за сайта, както и да обработим предоставени от вас фотографии.

Консултации

Пълен анализ на дейността на фирмата и изготвяне на детайлен план за изработка и развитие на уеб сайта. Всеки проект има нужда от сериозна подкрепа от специалисти. Затова ние предлагаме безплатно своите професионални знания и умения на всички наши клиенти.

Награди и сертификати

Сайт на годината 2010

Сайт на годината

Microsoft Certified Professional

Microsoft Certified Technology Specialist