Клиентите за нас

С настоящето писмо бихме искали да изразим нашата искрена благодарност на Web Master за прекрасното сътрудничество и доказан професионализъм за създаването и менажирането на официалния сайт на Парк-хотел Москва София.


Препоръчваме най-сърдечно Web Master на всеки, който търси неповторим дизайн, лоялни бизнес-отношения и високо технологично ниво в интернет пространството.


Благодарим ви за доказаното доверие и високото качество на обслужване, както и за успешното ни сътрудничество досега и за бъдеще!

Парк-хотел Москва


"Уебмастър БГ" ЕООД изградиха нашия сайт, не само спазвайки всички срокове и изисквания, описани в договора, а влагайки и много креативност и търпение, които допринесоха много за атрактивната и модерна онлайн визия на веригите Dolce Casa и Мандарин.

Горещо препоръчваме "Уебмастър БГ" ЕООД като компетентен, надежден и коректен партньор, на който може да се разчита за изграждането на отлични уеб решения!

Мартинели


Благодарим на прекрасните професионалисти от web master за цялостното подновяване и оптимизиране на сайта ни. Истинско удоволствие е да знаеш ,че има хора като тях вълшебници във всичко до което се докоснат. Доверете им се те ще направят магията от която имате нужда. Специални благодарности на Теодор Николов за търпението, отзивчивостта, упоритостта и великолепното отношение което прояви в процеса на работа с нас ,всеки един разговор с него бе изпълнен с положителни емоции и усмивки. Вие напълно оправдахте нашето доверие!

Успех скъпи приятели!

Espresso Cafe


Ако трябва да опишем с три думи работата на Уебмастър БГ, това са „Стил, перфекционизъм и позитивизъм”.

Благодарим, че визуализирахте желанията ни преди самите ние да сме си представили какво искаме!

Благодарим, че съвместната ни работа беше озарена от усмивки и позитивно отношение!

Благодарим ви за удоволствието да работим с вас, за търпението и професионализма!

Термо-СПА хотел Римска баня


С настоящото искаме да изразим огромната си благодарност към професионалистите от Web Master.

Благодарение на целият ви екип за изключително кратко време имаме красив, елегантен и функционален сайт!


Web Master,

Благодарим за свежите идеи и решения!

Благодарим за търпението и отзивчивостта!

Благодарим, че никога не усетихме колко ви затрудняваме с някои наши приумици!

Благодарим за професионализма и винаги усмихнатото и позитивно отношение!

Благодарим за винаги светкавичните реакции!

Благодарим, че оставихте в нас усещане за приятелство, а не само за партньорство!

Благодарим за всичко!

Рексим ООД


С настоящата референция бихме желали да изкажем отличните си впечатления от нашата съвместна работа с Уебмастър БГ.

Това, с което екипът им успя да ни спечели за свои клиенти, беше внимателното и продължително събеседване още в началото на проекта, в резултат на което успяха да разберат в дълбочина нуждите ни и предложиха изключително оригинално и подходящо решение за нашия бизнес.

Възложената задача бе брилянтно изпълнена в договорените срокове, качествено и професионално, а всички наши изисквания, възникнали по време на реализацията на проекта, бяха задоволени в следствие на бързата обратна връзка която поддържахме с екипа им.

Жива Стръв за Риболов ООД препоръчва на всички Web Master като надежден партньор, разполагащ с екип от професионалисти, работещи активно за постигане на поставените цели!

Жива Стръв за Риболов ООД


Повече от година търсихме хора, които да представят нашия бизнес в интернет. Тогава се появиха Web Master и решиха всички наши проблеми. Те разработиха и популяризираха сайта точно както ние искахме и обърнаха внимание дори на най-малките детайли. Сега той е много удобен за поддържане и актуализиране и знаем, че можем да разчитаме на тях във всеки един момент.

Вие сте върха! Много се радваме, че попаднахме на вас!

Благодарим ви за цялата помощ!

Дезинтегратор АД


Благодарни сме на Web Master за професионално свършената работа! Щастливи сме от крайния резултат, както и от изключително гладката ни комуникация. Много сме доволни от навременните реакции и пресъздаването на всеки детайл точно по начина по който сме си го представяли. Успех!

Верига магазини Мандарин


Благодарим на "Уебмастър БГ" ЕООД за изграждането на нашия уебсайт! Радваме се, че избрахме Вас, защото Вие оправдахте доверието ни!

Впечатлени сме от качеството на услугите Ви, които допринесоха за съвременната и елегантна визия на сайта на Балтик Контрол България ООД.

Вие изпълнихте всички наши изисквания с висок професионализъм и в срок. С радост бихме препоръчали Вашата фирма като надежден партньор, на който може да се разчита напълно.

Пожелаваме Ви успех и доволни клиенти!

Балтик Контрол България ООД


Хиляди БЛАГОДАРНОСТИ за добре свършената работа и перфектната комуникация. Със сигурност ако някой ме пита за сайт, ще знам към кого да го насоча за перфектна и коректна работа. Ако можеше повече фирми да си вършат работата така, България щеше да е чудно място за живеене, но уви за сега добрите се броят на пръсти във всяка област.

Желая ви успех и много доволни клиенти като нас!

Пи Ти Глас ООД


БЛАГОДАРИМ ВИ!

Сайтът е невероятен!!! Не че си е наш, но е най-добрият! :))) Много професионално изработен. И админ панелът е много удобен за работа. Вие наистина сте №1! :)

МВ Трейд България ООД


Бихме искали да ви благодарим за оказаната помощ на нашата фирма в разработването на уеб сайта ни и за последвалата поддръжка и актуализиране. Виждаме прогресивно нарастващи посещения с всеки изминал ден и, дори по-важно, все повече посетители се превръщат в наши клиенти. Имаме имейл лист с растящ брой клиенти, които искат да получават периодично информация за нашите услуги. След големия интерес към нашия сайт имаме планове да го разширим. Вашите специалисти винаги отделят нужното време и усилия за да ни помогнат за всичко, свързано с нашето онлайн присъствие – благодарим ви!

Fino Dental Studio


Много сме щастливи да видим, че нашето училище вече не е анонимно в глобалната мрежа!

Още веднъж искаме да Ви благодарим и да Ви кажем, че сме много доволни, в частност и нашата директорка г-жа Шотева, за перфектно свършената работа. Когато имаме нужда от подобни услуги, Вие ще сте нашият партньор.

Желаем Ви много доволни клиенти като нас!

ЧОУ "Д-р П. Берон"


Благодаря на Web Master за професионалното отношение, безкрайното търпение и труд, който полагат за оптимизирането на моя сайт.

Благодаря им за изключителната коректност, всеотдайност и свежи идеи!

Благодаря им и за това, че ги открих и повярвах в тях, а моето доверие и тяхната креативност ме изкачиха на върха!

Радостина Тодорова, психолог


Новия ни сайт е уникален!

Благодарим Ви за страхотната работа и екипност, убедени сме че ще има успех сайта, радваме се че избрахме Вас! Оправдахте очакванията ни, та даже и ги надхвърлихте многократно :)))

Дезинсекция и Дератизация ЕООД


Натиснете ТУК, за да видите благодарственото писмо от нашите клиенти и приятели ТК Vangeloff за нашата работа по новия им уеб сайт.

Танцов колектив "Vangeloff"


The re-make of the website www.biodone.com of Biodone b.v. of the Netherlands was very succesful in cooperation with Web Master Sophia.

They understand our business and with their professional skills we created a new website together - the basic of our success!

Biodone (Холандия)
web design - цени

Благодарим ви!

През последните 5 години нашият екип завърши успешно над 200 проекта. Клиентите ни се радват на успешен бизнес и оптимално развитие на своите уеб сайтове. Благодарим на всички, които ни се довериха!