Нашето.Портфолио

Макролайн ЕООД

Фирмата e специализирана в областта на дърводобива и дървопреработването на иглолистен и широколистен дървен материал. Основната дейност е предимно с търговия и обработка на дървени материали. Предлагаме на своите клиенти греди, дъски, и др. материали.

Виж сайта

Пелети - Макролайн ЕООД

Фирма "МАКРОЛАЙН" ЕООД е основана през 2007г. с основен предмет на дейност производство и търговия с дървесна биомаса, ВЕИ, консултантска дейност в областта на енергийната ефективност, цялостно проектиране на сгради.

Виж сайта

Аркутино Фемили Ризорт

Хотелът**** се намира на южното Черноморие в местността Аркутино, част от резервата „Ропотамо“. Уникалното съчетание на лонгозна гора, чист въздух и морски бриз правят хотелския комплекс несравнимо място за отдих и пълноценна почивка.

Виж сайта

Магазин за дрехи ДИНО

С широкоразгърната търговска мрежа за продажби на едро и дребно, „Дино” има магазини и представителни центрове във всички най-големи градове в страната. Изделията им са вече с утвърдени позиции на вътрешния пазар.

Виж сайта

Танцов колектив Vangeloff

Колективът включва 6 танцови групи, в които хора с различни професии са събрани от общия си интерес към фолклорните хора и танци. Свидетелство за развитието на колектива са множеството завоювани грамоти за отлично представяне.

Виж Сайта

MV Trade

"МВ Трейд България" ООД е създадена през 2007 г. с основната идея да доставя на малките клиенти радост и наслада с продуктите си. Основният им предмет на дейност е дистрибуция и внос на захарни изделия за деца: играчки с бонбони, близалки, дъвки.

Виж сайта

Progressive Finance

Progressive Finance се състои от млад и амбициозен екип от професионални счетоводители, работещи в сферата на одита на финансови отчети, финансите и финансовото отчитане, счетоводното обслужване и свързаните с това услуги, както и данъчни консултации.

Виж сайта

Biodone (Холандия)

Biodone е холандска фирма, основана през 2000г. Тя е специализирана в износ на широка гама риболовни червеи за много европейски държави, но предимно за Америка.

Biodone изнася общо 250 000 кг червеи годишно.

Виж сайта

Espresso Cafe

Еспресо кафе имат страст към италианското еспресо, която ги задължава да предложат най-доброто за техните клиенти. Изградена е мрежа от екипи, гарантираща перфектна работа на машините и разпространяваща продуктите им.

Виж сайта

fitFRAPPE

Началото на този уникален продукт е положено преди повече от 3 години, когато екип от фирмата HFD решава да създаде продукт, който да бъде едновременно вкусен, здравословен и достъп за широката аудитория от хора, забързани в своето ежедневие.

Виж сайта

Уют - Стил

Уют–Стил ООД е производител на PVC и алуминиева дограма, мрежи против насекоми, външни ролетни и вътрешни хоризонтални и вертикални щори. Дейността на фирмата стартира през 2002 г. в София с производството на щори и мрежи против насекоми.

Виж сайта

La Bonbonnière

Ателие за тематична украса "La Bonbonnière" е ексклузивен проект на създателите на една от първите сватбени агенции в България. С много опит, професионализъм и любов ще сътворят вашата сватбена приказка за най-важния ден в живота ви.

Виж сайта

Jelly's World

Jelly's World е продуктова серия на производителя HFD, насочена изцяло към многобройните им чуждестранни клиенти. Фирмата е специализирана в производството на здравословни храни и напитки за спортисти и хора със забързано ежедневие.

Виж сайта

Printland

Принтленд вече 10 години предлага висококачесвен предпечат и ситопечат на своите клиенти от вътрешения и международния пазар. При тях ще получите висококачесвена услуга от екип от специалисти, които разполагат с дългогодишен опит в областта.

Виж сайта

Хотел Думанов

Хотел Думанов е нов тризвезден хотел от висока класа. Изграден е в традиционен стил, съобразен със съвременните изисквания и стандарти.
Намира се в най-престижната част на Банско, в близост до планината и на метри от "Гондола" лифт.

Виж сайта

Ависпа ООД

Ависпа вече 16 години предлага слънчогледови и тиквени семена с високо качество и отличен вкус. Като една от първите фирми от този бранш в България, още през 1997 г. те се утвърждават като един от най-големите вносители и износители на семена.

Виж сайта

Булконтрол ЕООД

Основана през 1999 г., фирмата оперира на територията на България и има разрешение от Министерството на земеделието и храните да извършва фумигация и обеззаразяване на площи, помещения и растителна продукция срещу вредители.

Виж сайта

Експресни преводи ЕООД

Основана през 2004 г., фирмата координира стотици преводачи на различни езици. Повечето преводачески проекти се поемат от преводачи на свободна практика, а фирмата ръководи административните задачи от офиса си в Бургас.

Виж сайта

Дезинсекция и Дератизация

Фирмата е създадена в далечната 1992 г. и оттогава насам е една от водещите фирми за дезинсекция и дератизация на територията на София. Дейността им е в помощ на хората в борбата с вредители в домове, офиси и административни сгради.

Виж сайта

Адвокатска кантора Пенчев

"Пенчев и партньори" е основана през 1996 г. Извършваните от тях услуги са основани на принципите на качествено обслужване и лоялност към клиентите. Те прилагат високи морални и етични стандарти, съчетани с индивидуален подход към всеки клиент.

Виж сайта

Patient Recruitment Solutions

PRS е фирма с основен предмет на дейност организиране и провеждане на клинични проучвания.
За своя 10-годишен опит, тя е изградила отлични работни отношения с реномирани доктори, провеждащи клинични тестове из цяла България.

Виж сайта

Балтик Контрол България

Фирмата е първокласна контролна организация и благоприятна алтернатива в областта на контрола на стоки, верификация и тестване. Член е на Групата Балтик Контрол, действаща в целия свят чрез своите многобройни филиали, офиси и служители.

Виж сайта

Ключар БГKlucharbg.org предлага пълен набор ключарски услуги на територията на София. Специализирани са както в автоключарски и аварийни, така и в битови услуги.
Техните специалисти са на Ваше разположене денонощно и 7 дни в седмицата.

Виж сайта

Това е само малка част от клиентите, които се довериха на нашия екип за изработка, оптимизация или поддръжка на техните бизнес сайтове!

Email:

info@web-master.bg

Телефон:

0889 131 994